Feyenoord-supporters stemmen massaal tegen zondagavond-tijdstip

1
Feyenoord-supporters stemmen massaal tegen zondagavond-tijdstip

Supporters van de Nederlandse Eredivisie zijn massaal tegen het plan om standaard een vaste zondagavond-wedstrijd in te plannen. Dat komt uit een enquête Supporterscollectief Nederland.

82 procent van de stemmers gaven aan het duel om 20.00 uur op zondag 'een slecht tot zeer slechte speeltijd' te vinden. Seizoenkaarthouders waren nog kritischer: 86 procent van de stemmers waren tegen het tijdstip. 

Bij de resultaten van de enquête is ook per club te zien wat de supporters van de zondagavond-wedstrijd vinden. Ongeveer 90 procent van de Feyenoord-fans heeft aangegeven het plan 'zeer slecht' of 'slecht' te vinden.

De meeste populaire aftraptijden zijn zijn zaterdagavond om 19.45 uur en zondagmiddag om 14.30 uur. In de nieuwe plannen wordt dat eerder genoemde zaterdagavond-tijdstip geschrapt. In plaats daarvan komen er twee wedstrijden om 18.30 uur en twee om 21.00 uur. De ondervraagde fans zijn vooral niet blij met dat late tijdstip.

 

1 reacties ›
Om een reactie te plaatsen dien je in te loggen of te registreren, dit duurt maar 1 minuut!

  • 22 Jun 2020 om 13:06
    Zondagavond,20:00uur voetballen?Lijkt mij niet haalbaar.Veel supporters zullen de volgende dag moeten werken.Dus,dat gaat ten koste van de nachtrust en daar zal de baas niet blij mee zijn.Dit geldt overigens niet voor mij want mijn baas heeft mij allang geleden "een schop onder het hol gegeven".En dat op mijn 46-ste.
Sunday 15 August 2021
16:45
Bekijk agenda › Voorspel wedstrijd ›