Bijlow hoopt: ''Als zij bijtekenen, heb je die steunpilaren aan boord''

0
Bijlow hoopt: ''Als zij bijtekenen, heb je die steunpilaren aan boord''

Justin Bijlow is blij dat Dick Advocaat ook het komende seizoen nog langs de lijn staat als trainer van Feyenoord. De 22-jarige goalie hoopt daarnaast dat de Rotterdamse club erin slaagt sterkhouders Leroy Fer en Eric Botteghin te behouden.

"Dat de trainer blijft, is lekker", zegt Bijlow in gesprek met het Algemeen Dagblad. "We waren op de goede weg. Als Fer en Botteghin inderdaad bijtekenen, heb je die steunpilaren ook aan boord. Feyenoord heeft een goede ploeg als we alles bij elkaar kunnen houden."

Bijlow reageert ook op de geruchten rondom Dirk Kuyt, waarvan wordt gezegd dat hij in 2021 de hoofdtrainer van Feyenoord wordt. "Ik lees ook dingen en natuurlijk praten we er onderling weleens kort over in de kleedkamer. Maar in de trant van: ‘Heb je het gelezen?’ Het is stil nu, hè, zonder wekelijks lekker een paar wedstrijden", vervolgt hij.

"Dus dan gaat het vaak uitgebreid over de randzaken. Ik weet verder ook niet hoe het gaat lopen. Ik ben keeper en daar houd ik me mee bezig. De rest is voor andere mensen. Lijkt me ook het beste, toch?", aldus Bijlow.

0 reacties ›
Om een reactie te plaatsen dien je in te loggen of te registreren, dit duurt maar 1 minuut!

zondag 15 maart 2020
12:15
Bekijk agenda › Voorspel wedstrijd ›