''Niets hatelijks over Dickie zeggen, want dan wordt Dickie venijnig''

0
''Niets hatelijks over Dickie zeggen, want dan wordt Dickie venijnig''

Dick Advocaat reageerde vorige week op de uitlatingen van Jaap Stam, die een interview met Trouw had. Daarin stelde Stam dat het huidige succes grotendeels op zijn conto te schrijven is. Analist Johan Derksen is het met de huidige Feyenoord-trainer eens.

"Jaap heeft zichzelf ook een tikkeltje overschat, want die was nog niet aan dit werk toe", zegt Derksen bij Veronica Inside. "Die had rustig nog wat ervaring bij PEC Zwolle op moeten doen." Derksen had verwacht dat Advocaat zou reageren op de woorden van Stam. "Je moet niet iets hatelijks over Dickie zeggen, want dan wordt Dickie venijnig."

Van der Gijp zag dat Stam al in het begin fouten maakte als de nieuwe trainer van Feyenoord. "Hij ging ook die Kelly halen, dat was ook een hele domme fout. Als je als trainer een speler meeneemt, dan moet hij echt van meerwaarde zijn."

Van der Gijp weet dat het vertrek van assistent-trainer Said Bakkati een groot gemis is voor Feyenoord. "Een ding is wel gek: dat dat gozertje dat Stam meegenomen heeft in die technische staf. Daar liep iedereen mee weg en die kreeg 'je hebt nog een jaar' te horen. Maar dan zou je toch zeggen, dat als iedereen wegloopt met hem: hou dat ventje dan lekker, joh", aldus Van der Gijp.

0 reacties ›
Om een reactie te plaatsen dien je in te loggen of te registreren, dit duurt maar 1 minuut!

zondag 15 maart 2020
12:15
Bekijk agenda › Voorspel wedstrijd ›