''Advocaat heeft vertrouwen in contractverlenging Feyenoord-tweetal''

0
''Advocaat heeft vertrouwen in contractverlenging Feyenoord-tweetal''

Feyenoord-trainer Dick Advocaat hoopt dat de contracten van Leroy Fer en Eric Botteghin verlengd zullen worden. Voetbalcommentator Leo Driessen heeft met Advocaat gebeld. De trainer gaf tijdens het gesprek aan dat hij er alle vertrouwen in heeft dat die twee spelers blijven.

"Advocaat heeft gezegd dat hij vertrouwen heeft in de contractverlenging van Fer en Botteghin. Dat is een spel dat gespeeld wordt, dat komt wel goed", zo vertelt Driessen bij Voetbalpraat. "We moeten geduldig zijn. Dat is moeilijk, maar dat lukt wel", zo citeert Driessen de woorden van Advocaat. 

"Met geduldig zijn bedoelt Dick: jammer dat het met Linssen niet gelukt is, maar de voetbalmarkt is veranderd, en zal nog meer gaan veranderen. Dick heeft er alle vertrouwen in dat er dadelijk spelers vrijkomen, waar je nu nog helemaal niet aan durft te denken als Feyenoord zijnde."

Driessen verwacht niet dat Orkun Kökçü snel zal gaan vertrekken. "Ik denk niet dat clubs nog tien miljoen euro gaan betalen voor hem. Het is al gek dat een club aan het infuus aan de ene kant om centjes vraagt, maar aan de andere kant weer centjes gaat uitgeven aan spelers. Dat wordt nog een hele rare situatie. Alleen de clubs die het verlies kunnen lijden zullen zich gaan roeren. Andere clubs gaan wachten op spelers die transfervrij komen", aldus Driessen.

0 reacties ›
Om een reactie te plaatsen dien je in te loggen of te registreren, dit duurt maar 1 minuut!

zondag 15 maart 2020
12:15
Bekijk agenda › Voorspel wedstrijd ›