Özyakup bevestigt terugkeer: ''Kwam hier niet voor de lange termijn''

0
Özyakup bevestigt terugkeer: ''Kwam hier niet voor de lange termijn''

Oguzhan Özyakup gaat niet voor een langer verblijf bij Feyenoord. In gesprek met Haberler bevestigt de 27-jarige middenvelder dat hij deze zomer weer terugkeert bij Besiktas, de club waar Feyenoord hem het afgelopen halfjaar van huurde.

"Özyakup ging naar Nederland voor een frisse wind in zijn carrière, maar hij zal aankomend jaar weer bij ons aansluiten", zegt vice-president Emre Kocadag van Besiktas tegenover het eerdergenoemde medium over de middenvelder.

Vervolgens spreekt Özyakup ook zelf over zijn aanstaande terugkeer. "Het is heel moeilijk om nu concrete plannen te maken. Ik kwam hier om vijftien tot twintig wedstrijden te spelen, maar het seizoen werd afgelast."

Özyakup speelde door blessureleed slechts twee competitiewedstrijden en twee bekerduels. "Ik kwam hier niet voor de lange termijn", verklaart de huurling. "Ik moet de club straks weer verlaten, dat heb ik ook al aan Besiktas laten weten."

Feyenoord hoopte de middenvelder langer aan zich te binden, maar de geluiden vanuit Turkije lijken dus redelijk definitief.

0 reacties ›
Om een reactie te plaatsen dien je in te loggen of te registreren, dit duurt maar 1 minuut!