''Steven Berghuis belangrijker in kampioensjaar dan Dirk Kuyt''

0
''Steven Berghuis belangrijker in kampioensjaar dan Dirk Kuyt''

Feyenoord-clubwatcher Martijn Krabbendam mocht zijn beste Feyenoord-elftal sinds 2000 samenstellen. De voetbalverslaggever koos spelers als Van Bronckhorst en Van Hooijdonk, maar ook aanvoerder Steven Berghuis staat in het elftal.

"Hij heeft veel gewonnen bij Feyenoord. Hij laat met zijn statistieken en zijn spel zien dat hij één van de meest begaafde spelers is van Feyenoord op dit moment", zo vertelt Krabbendam bij VI. "Als je het zo elk jaar laat zien, dan verdien je een plek in dit elftal. Als je naar het stadion gaat kom je ook echt voor hem kijken. Gek genoeg zijn dit soort spelers niet altijd populair bij het publiek en dat is Berghuis ook niet."

Opvallend genoeg kiest Krabbendam niet voor Dirk Kuyt. "Ik vond Berghuis belangrijker in het kampioensjaar dan Kuyt. Die heeft ook wel meer gespeeld dat seizoen dan Kuyt. We herinneren ons allemaal dat Kuyt die goals maakt tegen Heracles Almelo, maar hij zat ook hele periodes op de bank dat jaar. Berghuis heeft ook meer gewonnen bij Feyenoord. Daar is mijn keuze ook op gebaseerd. Ik kijk ook liever naar Berghuis dan naar Kuyt als ze in balbezit zijn. Daar hou ik gewoon meer van", aldus Krabbendam.

Beste Feyenoord-opstelling sinds 2000 volgens Martijn Krabbendam: Jerzy Dudek - Brett Emerton - Ron Vlaar - Stefan de Vrij - Giovanni van Bronckhorst - Karim El Ahmadi - Shinji Ono - Robin van Persie - Steven Berghuis - Pierre van Hooijdonk - Bonaventure Kalou

0 reacties ›
Om een reactie te plaatsen dien je in te loggen of te registreren, dit duurt maar 1 minuut!

zondag 15 maart 2020
12:15
Bekijk agenda › Voorspel wedstrijd ›