Derksen haalt uit naar Kuyt: ''Vind het een geweldige kwal''

0
Derksen haalt uit naar Kuyt: ''Vind het een geweldige kwal''

Johan Derksen is niet te spreken over de uitspraken van Dirk Kuyt in De Telegraaf. De voormalig voetballer van Feyenoord is volgens de analist 'de grootste demagoog van Nederland'.

Derksen stond op met een Dirk Kuyt-interview op de voorpagina. 'Artsen en verplegers lijken op topsport' was de kop. "Ik geloof dat Dirk Kuyt niet eens een onaardige jongen is, maar het is de grootste demagoog van Nederland", begint Derksen in een video van Veronica Inside.

"Hij wil altijd leuk en verstandig overkomen, maar hij realiseert zich niet dat hij dom en als een papegaai overkomt", vervolgt Derksen. "Hij zei precies wat de doorsnee Nederlander wil horen. Ik waarschuw: pak een emmertje, want er kunnen braakneigingen ontstaan. Ik heb vanmorgen spontaan mijn ontbijtje weer uitgekotst."

Kuyt zegt dat zijn familie thuis blijft vanwege het coronavirus, en dat iedereen de instructies moet opvolgen. Ook zei Kuyt dat het zorgpersoneel topsport leveren. "Hij papegaait gewoon Mark Rutte na en dan denkt hij ook nog dat hij als een hele verstandige man overkomt", zo denkt Derksen.

"Er zullen veel lezers zo naïef zijn dat ze denken: Dirk Kuyt, dat is toch een hele lieve jongen. Nou, die Dirk Kuyt vind ik een geweldige kwal", aldus Derksen.

0 reacties ›
Om een reactie te plaatsen dien je in te loggen of te registreren, dit duurt maar 1 minuut!

zondag 15 maart 2020
12:15
Bekijk agenda › Voorspel wedstrijd ›