Stopzetten Eredivisie kan Feyenoord bijna twee miljoen euro kosten Derksen haalt uit naar Kuyt: ''Vind het een geweldige kwal'' 'Feyenoord weet niets van bod van 15 miljoen euro van PSV voor Berghuis' Gudde legt uit: ''Daarin doen we ook niks op eigen houtje'' 'Feyenoord wil verder met twee routiniers; Tapia vertrekt transfervrij'

Zoetebier lovend: ''Heel normaal als hij de kans krijgt bij Oranje''

0
Zoetebier lovend: ''Heel normaal als hij de kans krijgt bij Oranje''

Justin Bijlow keept ook dit seizoen weer uitstekend voor Feyenoord. De 22-jarige doelman komt volgens voormalig keeper Edwin Zoetebier absoluut in aanmerking voor een plek in het Nederlands elftal.

"Ik heb hem nu twee keer aan het werk gezien. Hij is onverstoorbaar. Hij is heel rustig in het meevoetballen", vertelt de voormalig Feyenoord-doelman in podcast Kein Geloel. "Wat mij aanspreekt in hem is dat hij zijn goal durft uit te komen bij hoge ballen. Ik zou het heel normaal vinden als hij bij de eerstvolgende selectie de kans krijgt bij Oranje", vervolgt Zoetebier. "Natuurlijk is hij jong, maar hij keept gewoon bij een topclub."

Zoetebier weet hoe het is om met hoge druk om te gaan. Vooral als doelman kan je je niet veel fouten permitteren tegenwoordig. "Ik weet als geen ander wat een druk dat met zich meebrengt en daar gaat hij goed mee om. Ik hoop dat hij zich blijft focussen op zijn spel en geen gekke dingen doet. Dan zie ik wel een grote carrière tegemoet", aldus Zoetebier.

Reacties ›
Om een reactie te plaatsen dien je in te loggen of te registreren, dit duurt maar 1 minuut!

zondag 15 maart 2020
12:15
Bekijk agenda › Voorspel wedstrijd ›