Stadionspeaker Houtman eerlijk: ''Dat zit niet in mij''

0
Stadionspeaker Houtman eerlijk: ''Dat zit niet in mij''

Peter Houtman is al sinds 1998 de stadionspeaker in de Kuip en de voormalig prof wordt door iedereen herkend. De oud-spits geniet van alle aandacht die hij krijgt van de supporters.

"Op een wedstrijddag moet ik op tijd bij het stadion zijn, ik kom zoveel bekenden tegen. De een wil een hand geven, de ander op de foto en anderen een praatje maken. Geeft niks joh, maar dan moet ik wel de tijd in de gaten houden. Al die mensen weten dat ik toch niet zomaar doorloop. Dat zit niet in mij", zegt Houtman in ELF Voetbal Special.

De voormalig prof van Feyenoord kan zich nog steeds ouderwets ergeren. "Dat laat ik niet merken als ik met die microfoon in mijn hand sta", zegt Houtman, die kan genieten van de avondwedstrijden in de Kuip. "Avondwedstrijden zijn sowieso heel erg mooi. Het licht, de open lucht en de supporters, die anders zijn."

"Spreekkoren zijn tegenwoordig een part of the job, maar ik krijg dan een berichtje van het bureau dat ik het moet omroepen. De fanatieke jongens fluiten dan, terwijl anderen juist applaudisseren. Na afloop spreek ik die fanatieke jongens dan en dan zeggen ze: 'He Peet dat fluiten was niet tegen jou bedoeld maar tegen de scheidsrechter of de tegenstander", besluit Houtman.

0 reacties ›
Om een reactie te plaatsen dien je in te loggen of te registreren, dit duurt maar 1 minuut!