Stopzetten Eredivisie kan Feyenoord bijna twee miljoen euro kosten Derksen haalt uit naar Kuyt: ''Vind het een geweldige kwal'' 'Feyenoord weet niets van bod van 15 miljoen euro van PSV voor Berghuis' Gudde legt uit: ''Daarin doen we ook niks op eigen houtje'' 'Feyenoord wil verder met twee routiniers; Tapia vertrekt transfervrij'

De Wolf baalt van afgelaste Klassieker: ''Dan waren we aan het feesten''

0
De Wolf baalt van afgelaste Klassieker: ''Dan waren we aan het feesten''

Door het coronavirus ligt de competitie naar alle waarschijnlijkheid stil tot 1 juni, maar normaliter stond de Klassieker op het programma. John de Wolf had veel vertrouwen in zijn elftal.

"Als de Klassieker vandaag was doorgegaan, had ik de uitslag rond dit tijdstip al geweten. Dan waren we nu feest aan het vieren'', knipoogt De Wolf bij Ziggo-programma Sporttekort. "Nee, dat moet je natuurlijk altijd nog afwachten. We zaten in de bekende flow. Maar nogmaals, voetbal is op dit moment bijzaak. Iedereen vindt het natuurlijk hartstikke vervelend, maar ik vind het nog veel erger wat er op dit moment in Europa en Nederland gebeurt."

De Wolf wil zelf niet te veel uitspraken doen over het coronavirus. "We moeten luisteren naar de mensen die er verstand van hebben. Dat is soms best wel moeilijk, maar je moet doen wat je opgedragen wordt en op dit moment is dat zoveel mogelijk thuis zitten. Daar moeten we ons dan allemaal aan houden. Ik heb er niet voor gestudeerd, maar de mensen die dat wel gedaan hebben zeggen dat we ons daaraan moeten houden. Dan word ik echt gek van mensen die naar het park gaan."

"Tuurlijk zit het in dat geval niet mee dat het op dit moment lekker weer is. Nu wil iedereen graag naar buiten toe. Maar dan vergeet je even wat voor ellende er op dit moment allemaal speelt. En voor dat je het weet heb jij het straks, of iemand in je directe omgeving. Dan vind ik het ongelofelijk dat dat nog steeds niet duidelijk is en mensen naar buiten blijven gaan. Daar kan ik soms erg boos van worden", besluit De Wolf.

Reacties ›
Om een reactie te plaatsen dien je in te loggen of te registreren, dit duurt maar 1 minuut!