Senesi: ''Een mooie herinnering die ik altijd bij mij zal dragen''

0
Senesi: ''Een mooie herinnering die ik altijd bij mij zal dragen''

Marcos Senesi kwam afgelopen september over van San Lorenzo om bij Feyenoord te gaan spelen. De Argentijn maakt inmiddels veel indruk in Nederland, en is onder de indruk van de vele Feyenoord-supporters.

"De sfeer in De Kuip doet mij ontzettend veel denken aan de stadions in Zuid-Amerika", begint Senesi in gesprek met ELF Voetbal. "De supporters zijn hier zo fanatiek en staan altijd achter de club. Ik ben dankbaar dat ik daarvoor mag voetballen. Toen ik jong was, keek ik vooral naar de grote clubs in Argentinie zoals Boca Juniors. En toen ik ouder werd, ging ik dromen van de grootste clubs ter wereld zoals FC Barcelona, Real Madrid en Manchester United."

"Voordat ik voor Feyenoord ging spelen, wist ik hoe groot de club was, en had ik al verhalen gehoord over De Kuip. Mijn eerste thuiswedstrijd was tegen Heracles Almelo. Om voor het eerst in De Kuip te spelen, dat was heel speciaal. Een mooie herinnering die ik altijd bij mij zal dragen. Ik was ook dankbaar dat toen ik niet in Rotterdam was, mijn moeder bij mij was en dat we samen de stad konden verkennen. Nu ik samen met mijn vriendin en appartement heb in Rotterdam, voel ik mij steeds meer onderdeel van de stad. Ik begin mij thuis te voelen in deze prachtige stad", aldus Senesi.

0 reacties ›
Om een reactie te plaatsen dien je in te loggen of te registreren, dit duurt maar 1 minuut!

zaterdag 12 september 2020
20:00
Bekijk agenda › Voorspel wedstrijd ›