Senesi over Stam: ''Daarvoor zal ik hem altijd dankbaar blijven''

0
Senesi over Stam: ''Daarvoor zal ik hem altijd dankbaar blijven''

Marcos Senesi kwam afgelopen september over van San Lorenzo om bij Feyenoord te gaan spelen. De Argentijn maakt inmiddels veel indruk in Nederland, maar in het begin had de Zuid-Amerikaan het lastig in Rotterdam.

"Ik had altijd de wens om in Nederland te voetballen", begint Senesi in gesprek met ELF Voetbal. "Feyenoord is een van de grootste clubs in de Nederlandse competitie en ik wist dat in het verleden ook andere Argentijnse voetballers hier hebben gespeeld. Het leek mij daarom de juiste club voor mij."

Jaap Stam haalde de verdediger naar Feyenoord, en Senesi had graag langer met Stam samen gewerkt. Dat kwam er alleen niet van, omdat Stam na de verloren Klassieker ontslagen werd. "Zo gaat dat bij een grote club als Feyenoord. Dan moet je constant presteren."

"Ik vind het nog altijd spijtig dat ik slechts zo kort met Stam heb kunnen samen werken. Hij heeft mij gebeld toen Feyenoord interesse had, en dat speelde zeker een rol in mijn keuze om naar Feyenoord te komen. Daarvoor zal ik hem altijd dankbaar blijven. Maar helaas werkt het zo in het voetbal. Er is geen tijd, alleen de prestaties tellen", aldus Senesi.

0 reacties ›
Om een reactie te plaatsen dien je in te loggen of te registreren, dit duurt maar 1 minuut!

zondag 15 maart 2020
12:15
Bekijk agenda › Voorspel wedstrijd ›