De Wolf geërgerd: ''Dan is alles leeg, dat vind ik het ergste''

0
De Wolf geërgerd: ''Dan is alles leeg, dat vind ik het ergste''

John de Wolf heeft veel goede woorden over voor de mensen die in de zorg werken. Zij zijn nu 24/7 bezig het coronavirus te bestrijden. Dat wilde de assistent-trainer van Feyenoord kwijt in gesprek met RTV Rijnmond

Bij Feyenoord is het dezer dagen stil op de voetbalvelden. De Wolf: "Voetbal is fantastisch en de belangrijkste bijzaak in het leven, maar het is nu letterlijk een bijzaak als je ziet wat er in de wereld gebeurt."

De assistent gaat verder: "Ik maak er ook een beetje misbruik van om niet de pers te zoeken, want de pers zoekt mij, maar ik wil ieder interview dat ik geef afsluiten met waardering voor de mensen in de zorg. De werkdruk ligt heel hoog. Ze werken keihard en lopen heel veel risico met hun eigen gezondheid."

De Wolf ergert zich aan de zogenoemde hamsteraars. Zij stoppen hun winkelkarretje vol waardoor andere mensen met lege handen staan. "Als ze klaar zijn met werken en ze boodschappen willen doen, dan is alles leeg. Dat vind ik het ergste. Absoluut mijn waardering en steun voor de mensen in de zorg. De andere beroepsgroepen verdienen die waardering ook."

0 reacties ›
Om een reactie te plaatsen dien je in te loggen of te registreren, dit duurt maar 1 minuut!