'Serie A-club gaat voor Wijnaldum; miljoenenbod in de maak' Vermeend Feyenoord-doelwit: ''Aanbiedingen van Nederlandse clubs'' El Ahmadi over terugkeer naar Feyenoord: ''Zeker een optie'' ''Steven Berghuis belangrijker in kampioensjaar dan Dirk Kuyt'' 'Ondernemers denken aan derde ring in plaats van Feyenoord City'

'Kökcü ook in Engeland gewild: Premier League-top volgt Feyenoorder'

0
'Kökcü ook in Engeland gewild: Premier League-top volgt Feyenoorder'

Ondanks dat Orkun Kökcü bij Feyenoord nog over een contract tot de zomer van 2023 beschikt, wil men in De Kuip zijn contract maar wat graag openbreken. De negentienjarige middenvelder staat op de verlanglijstjes van clubs in onder meer de Premier League en La Liga.

Dat meldt clubwatcher Martijn Krabbendam namens Voetbal International. Mocht Feyenoord erin slagen de verbintenis van Kökcü te verlengen, dan levert hij de club gegarandeerd een flinke zak met geld op. Sevilla meldde zich onlangs al in Rotterdam om te praten over een transfer en ook Real Betis en Valencia hebben laten weten 'zaken te willen' doen. 

In Engeland staat Kökcü er eveneens goed op, meent Krabbendam. Bij Arsenal staat hij al een tijdje op de rader, terwijl ook Chelsea hem inmiddels nauwlettend in de gaten houdt. Dat ook de Turkse clubs de middenvelder volgen, maakt dat hij de clubs voor het uitkiezen heeft.

Reacties ›
Om een reactie te plaatsen dien je in te loggen of te registreren, dit duurt maar 1 minuut!

zondag 15 maart 2020
12:15
Bekijk agenda › Voorspel wedstrijd ›