'Serie A-club gaat voor Wijnaldum; miljoenenbod in de maak' Vermeend Feyenoord-doelwit: ''Aanbiedingen van Nederlandse clubs'' El Ahmadi over terugkeer naar Feyenoord: ''Zeker een optie'' ''Steven Berghuis belangrijker in kampioensjaar dan Dirk Kuyt'' 'Ondernemers denken aan derde ring in plaats van Feyenoord City'

''Er komt zo'n kwajongen in Zeist en Nijhuis laat zijn oren hangen''

0
''Er komt zo'n kwajongen in Zeist en Nijhuis laat zijn oren hangen''

Bas Nijhuis ging afgelopen zaterdag opzichtig in de fout door een penalty toe te kennen aan Feyenoord voor een lichte duw op Robert Bozenik. Johan Derksen is fan van de scheidsrechter, maar is ditmaal kritisch.

"Voor mijn fanclub zijn het nu ook geen fijne dagen", lacht Derksen bij Veronica Inside. "Ik heb verbaasd voor mijn televisie gezeten, dit was niet Bas Nijhuis. Hij is heel soepel en ik vind hem daarom ook de beste scheidsrechter, maar nu komt er zo'n kwajongen in Zeist en die roept wat, en Bas laat zijn oren hangen. Hartstikke fout."

Derksen gelooft zelfs dat Nijhuis ongeloofwaardig wordt door zijn optreden. "Bas heeft hele grote fouten gemaakt, waardoor hij een beetje ongeloofwaardig was geworden", aldus Derksen over Nijhuis.

Reacties ›
Om een reactie te plaatsen dien je in te loggen of te registreren, dit duurt maar 1 minuut!

zondag 15 maart 2020
12:15
Bekijk agenda › Voorspel wedstrijd ›