'Serie A-club gaat voor Wijnaldum; miljoenenbod in de maak' Vermeend Feyenoord-doelwit: ''Aanbiedingen van Nederlandse clubs'' El Ahmadi over terugkeer naar Feyenoord: ''Zeker een optie'' ''Steven Berghuis belangrijker in kampioensjaar dan Dirk Kuyt'' 'Ondernemers denken aan derde ring in plaats van Feyenoord City'

''Feyenoord kan zich mengen in titelstrijd, zal niet voor het eerst zijn''

0
''Feyenoord kan zich mengen in titelstrijd, zal niet voor het eerst zijn''

Komende zondag staat er een belangrijke clash op het programma in de Eredivisie. Feyenoord neemt het op tegen PSV en dat is direct ook een strijd tussen Steven Berghuis en Ricardo Rodriguez. Ton Lokhoff werkte met beide heren samen.

"Dat is zo'n fantastische speler. Zelfs Arjen Robben had het altijd lastig tegen hem. Berghuis moet wel heel goed zijn zondag om Rodriguez te verslaan", zegt Lokhoff in gesprek met het Algemeen Dagblad, die een jaar lang met  Berghuis samenwerkte. "Feyenoord is ook wel afhankelijk van hem. Als Berghuis er niet lekker in zit, wordt het heel lastig voor Feyenoord."

Lokhoff ziet zeker kansen voor een eventueel kampioenschap voor Feyenoord. "Het zou niet de eerste keer zijn dat een ploeg zo veel punten goed maakt op de koploper. AZ en Ajax zijn de laatste weken ook niet lekker in vorm. Feyenoord zou zich zomaar eens tot het eind van de rit kunnen mengen in die titelstrijd", besluit Lokhoff.

Reacties ›
Om een reactie te plaatsen dien je in te loggen of te registreren, dit duurt maar 1 minuut!

zondag 15 maart 2020
12:15
Bekijk agenda › Voorspel wedstrijd ›