'Serie A-club gaat voor Wijnaldum; miljoenenbod in de maak' Vermeend Feyenoord-doelwit: ''Aanbiedingen van Nederlandse clubs'' El Ahmadi over terugkeer naar Feyenoord: ''Zeker een optie'' ''Steven Berghuis belangrijker in kampioensjaar dan Dirk Kuyt'' 'Ondernemers denken aan derde ring in plaats van Feyenoord City'

''Bij PSV is dat wel pril, maar Feyenoord staat echt als een huis''

0
''Bij PSV is dat wel pril, maar Feyenoord staat echt als een huis''

De wedstrijd tussen PSV en Feyenoord is inzicht, dus wordt het voor de media tijd om vooruit te blikken. Zo doet ook het Algemeen Dagblad dat met Hugo Borst, Maarten Wijffels en Daniël Dwarswaard.

De analisten verwachten een interessante wedstrijd. "PSV is weer terug. Qua veldspel nog niet, maar qua resultaten wel. Dumfries doet nu alleen nog maar waar hij goed in is, opkomen aan de rechterkant. PSV is weer een team, en als ze een team zijn dan komen ze de meeste wedstrijden in Nederland wel door. Nu heb je de wedstrijd tegen Feyenoord van dit weekend en dan kunnen ze het thuispubliek weer achter zich krijgen", vertelt Maarten Wijffels in de podcast. "Ik zie PSV wel winnen zondag.''

Dwarswaard neemt het woord: "We moeten de reeks van Feyenoord nu ook niet gaan onderschatten. Ik vind niet dat PSV nu opeens een betere ploeg is dan Feyenoord. Als je zo’n reeks neerzet als Feyenoord, dat is ook niet voor niets natuurlijk."

"Dick heeft mazzel. Dat kunnen we nu wel zeggen, dat weet hij zelf ook wel", zegt Borst. "Ik moet het ook nog zien met die Bozenik. Ik weet niet of hij goed kan mee voetballen. Hij moet wel een instinct hebben, hij heeft al twee goals gemaakt, maar het is wel heel magertjes tot nu toe, hoor. En Dick is ook niet enthousiast. Als je Dick een vraag stelt over Bozenik, is hij niet echt enthousiast."

Borst ziet toch wel kansen voor de Rotterdammers. "Feyenoord is wel taai. Ze zijn lastig te verslaan en ik vind het wel een hele leuke en interessante ontmoeting. Als je ziet waar ze allebei vandaan komen… Feyenoord en PSV wekken allebei de indruk dat ze niet snel verliezen. Hoewel, bij PSV is dat wel pril. Maar Feyenoord staat echt als een huis, ook al is het oer- en oerlelijk."

Reacties ›
Om een reactie te plaatsen dien je in te loggen of te registreren, dit duurt maar 1 minuut!

zondag 15 maart 2020
12:15
Bekijk agenda › Voorspel wedstrijd ›