'Serie A-club gaat voor Wijnaldum; miljoenenbod in de maak' Vermeend Feyenoord-doelwit: ''Aanbiedingen van Nederlandse clubs'' El Ahmadi over terugkeer naar Feyenoord: ''Zeker een optie'' ''Steven Berghuis belangrijker in kampioensjaar dan Dirk Kuyt'' 'Ondernemers denken aan derde ring in plaats van Feyenoord City'

'KNVB neemt Super Sunday met aanstellingen arbiters niet serieus'

0
'KNVB neemt Super Sunday met aanstellingen arbiters niet serieus'

Het afgelopen weekend stond weer eens in het teken van het discussiëren over de VAR. In aanloop naar de nieuwe speelronde is er nu al kritiek op de KNVB. Mike Verweij, journalist van De Telegraaf, verbaast zich over de keuzes van de bond.

De Ajax-volger zet op Twitter dat de KNVB 'Super Sunday' niet echt serieus neemt. "Clay Ruperti VAR bij Ajax-AZ en Rob Dieperink achter de knoppen bij PSV-Feyenoord. Voor Serdar Gözübüyük en Dennis Higler geen rugdekking van kanonnen als Kuipers, Makkelie, Nijhuis of Van Boekel."

De twee wedstrijden waar Verweij het over heeft, kunnen erg doorslaggevend zijn voor het verdere verloop van de competitie. De nummer 1 (Ajax) en 2 (AZ), en 3 (Feyenoord) en 4 (PSV) spelen namelijk tegen elkaar. 

 

Reacties ›
Om een reactie te plaatsen dien je in te loggen of te registreren, dit duurt maar 1 minuut!

zondag 15 maart 2020
12:15
Bekijk agenda › Voorspel wedstrijd ›