'Topclub Italië heeft interesse in Karsdorp; transfersom 4 miljoen' Diks openhartig: ''Ik heb een hele lastige periode gehad'' Driessen haalt uit naar Koevermans: ''Dat vond ik wel heel laag'' 'Feyenoord kan miljoenenbedrag aan televisiegelden mislopen' UEFA dreigt KNVB en Nederlandse clubs met uitsluiting Europese toernooien

Advocaat blijft kritisch: ''Hij moest duidelijk wennen''

0
Advocaat blijft kritisch: ''Hij moest duidelijk wennen''

Dick Advocaat zag dat zijn ploeg zaterdagavond won van Fortuna Sittard. De trainer van de Rotterdammers vond de overwinning het belangrijkst. Over het spel was hij niet tevreden.

Winteraankoop Robert Bozenik scoorde weer, net als vorige week. "Of ik tevreden over Bozeník ben? Ik ga nu niet zeggen over wie ik tevreden ben, ik vond de wedstrijd tegen Fortuna er vooral eentje die we snel moeten vergeten", vertelt Advocaat tegenover het Algemeen Dagblad. "En dan ga ik gedurende de week kijken wat ik met het elftal ga doen richting PSV. Ik kan nog wel iets anders doen, maar ik moet kijken of dat verstandig is."

Rick Karsdorp stond zaterdag ook weer eens in de basis. Daarvoor stond Lutsharel Geertruida op die plek. "Ik heb Geertruida gezegd dat hij het niet slecht heeft gedaan. Dat hij heeft laten zien dat hij dé rechtsback van Feyenoord kan worden. Maar Karsdorp is normaal gesproken iets verder en dan hoop je dat je met hem erbij als team tien procent beter wordt. Of dat is gelukt? Hij moest duidelijk wennen."

Reacties ›
Om een reactie te plaatsen dien je in te loggen of te registreren, dit duurt maar 1 minuut!