'Topclub Italië heeft interesse in Karsdorp; transfersom 4 miljoen' Diks openhartig: ''Ik heb een hele lastige periode gehad'' Driessen haalt uit naar Koevermans: ''Dat vond ik wel heel laag'' 'Feyenoord kan miljoenenbedrag aan televisiegelden mislopen' UEFA dreigt KNVB en Nederlandse clubs met uitsluiting Europese toernooien

Bozenik ondervroeg Skrtel over Advocaat: ''Hij kende hem heel goed''

0
Bozenik ondervroeg Skrtel over Advocaat: ''Hij kende hem heel goed''

Robert Bozenik werd de afgelopen transferperiode gehaald door Feyenoord. Toen de Slowaakse spits te horen kreeg dat de Rotterdamse club hem wilde inlijven, ging hij zich verdiepen in de trainer: Dick Advocaat.

"Voordat ik hierheen kwam kende ik de trainer zelf niet", zegt Bozenik. "Maar in Slowakije vertelde iedereen in mijn familie en oudere voetballers dat hij tot de toptrainers van de wereld hoort. Ik had bij Martin Skrtel van tevoren alles over hem gevraagd. Die maakte Advocaat mee bij Zenit St. Petersburg en bij Fenerbahçe."

Bozenik gaat verder: "Hij zei dat Advocaat een grote persoonlijkheid is en een heel goed mens. Hij kende hem heel goed. Skrtel weet ook wat voor type ik ben en hij zei dat ik me bij deze trainer wel thuis zou gaan voelen", aldus Bozenik in gesprek met De Telegraaf.

Reacties ›
Om een reactie te plaatsen dien je in te loggen of te registreren, dit duurt maar 1 minuut!