'Topclub Italië heeft interesse in Karsdorp; transfersom 4 miljoen' Diks openhartig: ''Ik heb een hele lastige periode gehad'' Driessen haalt uit naar Koevermans: ''Dat vond ik wel heel laag'' 'Feyenoord kan miljoenenbedrag aan televisiegelden mislopen' UEFA dreigt KNVB en Nederlandse clubs met uitsluiting Europese toernooien

Faber kijkt uit naar topper: ''Dat doet iets met tegenstanders''

0
Faber kijkt uit naar topper: ''Dat doet iets met tegenstanders''

PSV won afgelopen weekend de uitwedstrijd bij Vitesse met 1-2. Trainer Ernest Faber is trots op zijn ploeg, maar kijkt ook al vooruit naar de topper met Feyenoord van aankomende zondag.

"Een maand geleden had je gezegd: 1-0 achter op zo’n middag, dat is wel klaar", begint Faber in het Algemeen Dagblad. "Dat wordt eerder 2-0 dan dat PSV nog wint. Maar die fase zijn we voorbij. Nu pakken ze het samen op en kunnen we een slechte wedstrijd winnen. Waar wij vandaan komen is dat best wel knap."

Faber ziet ook dat de Rotterdammers uit Zuid een goede reeks neerzetten op dit moment. "Feyenoord is geloof ik al twaalf duels achter elkaar ongeslagen. Wij zijn zover nog niet, maar hebben nu ook een begin gemaakt met een reeks. En dat doet iets met tegenstanders. Zo werkt dat gewoon", besluit Faber.

Feyenoord speelt aanstaande zondag 1 maart de topper tegen het PSV van trainer Ernest Faber. De wedstrijd in het Phillips Stadion begint om 14.30. 

Reacties ›
Om een reactie te plaatsen dien je in te loggen of te registreren, dit duurt maar 1 minuut!