'Topclub Italië heeft interesse in Karsdorp; transfersom 4 miljoen' Diks openhartig: ''Ik heb een hele lastige periode gehad'' Driessen haalt uit naar Koevermans: ''Dat vond ik wel heel laag'' 'Feyenoord kan miljoenenbedrag aan televisiegelden mislopen' UEFA dreigt KNVB en Nederlandse clubs met uitsluiting Europese toernooien

'Troost keert 'gewoon' weer terug bij RvC van Feyenoord'

0
'Troost keert 'gewoon' weer terug bij RvC van Feyenoord'

Sjaak Troost keert terug in de raad van commissarissen van Feyenoord. Dat meldt het Algemeen Dagblad. De 60-jarig Troost was de afgelopen maanden interim-technisch directeur.

"Troost is dan weliswaar weer gewoon commissaris, maar niet meer onder de vlag van de Vrienden van Feyenoord", valt te lezen in het dagblad. Hij neemt de plek in van commissaris Richard Bruens, die het veld moet ruimen voor de komst van Troost.

De afgelopen maanden uitte De Vrienden van Feyenoord veel kritiek op Troost, die hem nota bene aanstelde als lid van de RvC. President-commissaris Toon van Bodegom beloofde dat Troost zou terugkeren als commissaris. Daarvoor heeft hij dus een oplossing bedacht. 

Reacties ›
Om een reactie te plaatsen dien je in te loggen of te registreren, dit duurt maar 1 minuut!