'Topclub Italië heeft interesse in Karsdorp; transfersom 4 miljoen' Diks openhartig: ''Ik heb een hele lastige periode gehad'' Driessen haalt uit naar Koevermans: ''Dat vond ik wel heel laag'' 'Feyenoord kan miljoenenbedrag aan televisiegelden mislopen' UEFA dreigt KNVB en Nederlandse clubs met uitsluiting Europese toernooien

Bozenik looft Feyenoord-fans: ''Daar stond zulk hoog kippenvel op''

0
Bozenik looft Feyenoord-fans: ''Daar stond zulk hoog kippenvel op''

Robert Bozenik was afgelopen zaterdag opnieuw belangrijk voor Feyenoord. Met een doelpunt en een gecreëerde penalty leidde de Slowaakse spits de 2-1 zege in tegen Fortuna Sittard.

De aanvaller kreeg het verdriet om het overlijden van Carlo de Leeuw mee. "Ik kende hem natuurlijk niet", geeft hij toe in De Telegraaf. "Maar het was de afgelopen periode allemaal heel emotioneel bij ons. En als ik hoorde wat de spelers allemaal vertelden over hem, weet ik wel dat hij een top guy was. Vrijdag waren we met z'n allen bij de plechtigheid. De meeste jongens waren zo van streek. Ik ben zelf ook een emotionele jongen en als ik hen dan zie huilen, moet ik ook huilen."

De aanvaller voelt zich goed in Rotterdam. "Ik voetbal hier met geweldige spelers en die leer ik in hoog tempo kennen. Ik kijk elke dag op de training welke acties zij maken en hoe ze spelen. Ik kijk naar Stevie (Berghuis, red.) en naar Sam (Larsson, red.). Ik bestudeer onze eigen spelers ook op videobeelden van vroegere wedstrijden. Ik vind ze eigenlijk heel goed."

De supporters hebben indruk gemaakt op Bozenik. "Ik speel hier bij een grote club, dat merk ik goed. Moet je naar mijn arm kijken, daar stond voor de aftrap zulk hoog kippenvel op. Iedereen in het stadion stond te applaudisseren en de fans zongen. Heel mooi hoe dat hier gaat", aldus Bozenik. "De home games zijn hier echt waanzinnig."

Reacties ›
Om een reactie te plaatsen dien je in te loggen of te registreren, dit duurt maar 1 minuut!