'Topclub Italië heeft interesse in Karsdorp; transfersom 4 miljoen' Diks openhartig: ''Ik heb een hele lastige periode gehad'' Driessen haalt uit naar Koevermans: ''Dat vond ik wel heel laag'' 'Feyenoord kan miljoenenbedrag aan televisiegelden mislopen' UEFA dreigt KNVB en Nederlandse clubs met uitsluiting Europese toernooien

Berghuis: ''Concurrentie in het team is zo belangrijk''

0
Berghuis: ''Concurrentie in het team is zo belangrijk''

Feyenoord won afgelopen weekend weer, nu was Fortuna Sittard de tegenstander. In De Kuip won de ploeg van Dick Advocaat met 2-1. De komende weken volgen er lastige wedstrijden voor de Rotterdammers.

"PSV uit, NAC thuis voor de beker en Willem II thuis. Echt belangrijke wedstrijden voor ons, ik kijk er naar uit,'' zegt Steven Berghuis, die aangeeft dat het voetbal beter moet. "We hebben ook opeens te maken met blessures. Een paar weken terug was iedereen fit, nu was dat anders. De hele voorhoede was anders. We hopen dat Botteghin, Özyakup, Narsingh en Jørgensen snel terug zijn."

De aanwezigheid van Jørgensen tegen PSV is nog onzeker. "Ik weet niet precies wat hij heeft. De andere drie spelers kunnen wel snel weer trainen en zijn dan hopelijk weer terug voor de wedstrijd tegen PSV. Concurrentie in het team is zo belangrijk. Dan gaat het niveau omhoog", aldus Berghuis tegenover het Algemeen Dagblad.

Reacties ›
Om een reactie te plaatsen dien je in te loggen of te registreren, dit duurt maar 1 minuut!