'Topclub Italië heeft interesse in Karsdorp; transfersom 4 miljoen' Diks openhartig: ''Ik heb een hele lastige periode gehad'' Driessen haalt uit naar Koevermans: ''Dat vond ik wel heel laag'' 'Feyenoord kan miljoenenbedrag aan televisiegelden mislopen' UEFA dreigt KNVB en Nederlandse clubs met uitsluiting Europese toernooien

Summerville denkt aan Feyenoord: ''Ik ga soms ook wel eens kijken''

0
Summerville denkt aan Feyenoord: ''Ik ga soms ook wel eens kijken''

ADO Den Haag is nogal altijd een grote degradatiekandidaat. Cryesencio Summerville echter speelt een uitstekend seizoen als huurling van Feyenoord. 

In gesprek met VoetbalPrimeur zegt hij dan ook volgend jaar weer in een Feyenoordshirt te zien te zijn: "Jazeker, komt goed, komt goed." De aanvaller staat nog altijd in nauw contact met iedereen die bij de club betrokken is. "Met trainers, directie, spelers, het contact is gewoon daar en ik ga soms ook wel eens kijken."

Wanneer hij in Rotterdam langskomt, wat op een steenworp afstand van Den Haag ligt, wordt er ook gesproken over het door hem afgelegde pad. "Dan hebben we het over mijn ontwikkeling, hoe het gaat, hoe het met hen gaat: gewoon positiviteit. Maar ik ben nu nog niet bezig met de toekomst: ik ben met mijn hoofd bij ADO."

Reacties ›
Om een reactie te plaatsen dien je in te loggen of te registreren, dit duurt maar 1 minuut!