'Topclub Italië heeft interesse in Karsdorp; transfersom 4 miljoen' Diks openhartig: ''Ik heb een hele lastige periode gehad'' Driessen haalt uit naar Koevermans: ''Dat vond ik wel heel laag'' 'Feyenoord kan miljoenenbedrag aan televisiegelden mislopen' UEFA dreigt KNVB en Nederlandse clubs met uitsluiting Europese toernooien

De Boer teleurgesteld: ''Hij brengt eigenlijk veel te weinig''

0
De Boer teleurgesteld: ''Hij brengt eigenlijk veel te weinig''

Ronald de Boer denkt dat het Feyenoord van trainer Dick Advocaat nog altijd niet fantastisch speelt. De analist ziet weliswaar goede resultaten, maar nog lang niet alles klopt.  In de spits speelt een grote dissonant. 

"De enige dissonant in mijn ogen is Nicolai Jörgensen. Hij brengt eigenlijk veel te weinig voor wat we van hem verwachten.", vertelde De Boer in gesprek met FOX Sports. "Toon initiatief, maar hij loopt er maar een beetje bij. Hij heeft in mijn ogen niet het gevoel."

"Ik had gedacht, want Jörgensen was lang geblesseerd, we geven hem de tijd om te herstellen. Na de winterstop is hij helemaal fit, dan zal hij het wel laten zien. Maar het is eigenlijk heel summier wat hij tot nu toe laat zien. Tja, hij brengt in mijn optiek veel te weinig voor een spits van Feyenoord", zo besloot de analist zijn verhaal.

Reacties ›
Om een reactie te plaatsen dien je in te loggen of te registreren, dit duurt maar 1 minuut!