'Serie A-club gaat voor Wijnaldum; miljoenenbod in de maak' Vermeend Feyenoord-doelwit: ''Aanbiedingen van Nederlandse clubs'' El Ahmadi over terugkeer naar Feyenoord: ''Zeker een optie'' ''Steven Berghuis belangrijker in kampioensjaar dan Dirk Kuyt'' 'Ondernemers denken aan derde ring in plaats van Feyenoord City'

Berghuis: ''We wisten vooraf al dat we dat spandoek zouden tonen''

0
Berghuis: ''We wisten vooraf al dat we dat spandoek zouden tonen''

Na het bekerduel met SC Heerenveen maakte Feyenoord indruk met een spandoek voor de recent overleden Carlo de Leeuw. De spelers, technische staf en supporters stonden zo allemaal stil bij het overlijden van De Leeuw.

Volgens Steven Berghuis hadden Leroy Fer en Justin Bijlow voor de wedstrijd al contact gehad met de supporters over een eerbetoon. ''Hoe zij het wilden en hoe wij het zagen'', vertelt Berghuis in het Algemeen Dagblad. ''We wisten vooraf al dat we na afloop dat spandoek zouden tonen.'' Uiteindelijk wist Feyenoord de wedstrijd winnend af te sluiten. Fer maakte het enige doelpunt van de wedstrijd en die draagt hij dan ook op aan De Leeuw. ''Dat was gewoon emotie. Alles kwam na de wedstrijd los'', zo besluit hij.

Reacties ›
Om een reactie te plaatsen dien je in te loggen of te registreren, dit duurt maar 1 minuut!

zondag 15 maart 2020
12:15
Bekijk agenda › Voorspel wedstrijd ›