'Serie A-club gaat voor Wijnaldum; miljoenenbod in de maak' Vermeend Feyenoord-doelwit: ''Aanbiedingen van Nederlandse clubs'' El Ahmadi over terugkeer naar Feyenoord: ''Zeker een optie'' ''Steven Berghuis belangrijker in kampioensjaar dan Dirk Kuyt'' 'Ondernemers denken aan derde ring in plaats van Feyenoord City'

Malacia trots: ''Het enige wat we konden doen was er kracht uithalen''

0
Malacia trots: ''Het enige wat we konden doen was er kracht uithalen''

Tyrell Malacia zal het bekerduel met SC Heerenveen nooit vergeten. De linksback voetbalt al jaren voor Feyenoord en hij kende de overleden Carlo de Leeuw al jaren. 

"Ik werd wakker en kreeg in onze groepsapp het nieuws over Carlo en ik was wel even in shock", vertelt Malacia voor de camera van Veronica Inside. "Je merkte dat iedereen er stil van was en het enige dat we konden doen was er kracht uithalen. Van het moment dat ik bij het eerste kwam kende ik hem al. Hij zorgde ervoor dat altijd alles geregeld was, hij was ook heel erg betrokken en hij was voor Feyenoord zeker een grote man."

Toch moest er gewoon gevoetbald worden. "Het eerste half uur begonnen we goed, maar daarna zakte het weg. Er zijn wat dingen gezegd in de rust en we beginnen de tweede helft: dan zakken we in en is het een beetje tegenhouden, spelen we wat meer op de counter en krijgen we nog wat kleine kansen. We krijgen wat kansen tegen die Justin fantastisch pakte, hij keepte gewoon een fantastische wedstrijd. Ik zag ook dat iedereen, terwijl ze kramp hadden, toch die sprint inzette. Ik denk dat het er zeker mee te maken had dat we voor Carlo wilden winnen", aldus Malacia.

Reacties ›
Om een reactie te plaatsen dien je in te loggen of te registreren, dit duurt maar 1 minuut!

zondag 15 maart 2020
12:15
Bekijk agenda › Voorspel wedstrijd ›