'Serie A-club gaat voor Wijnaldum; miljoenenbod in de maak' Vermeend Feyenoord-doelwit: ''Aanbiedingen van Nederlandse clubs'' El Ahmadi over terugkeer naar Feyenoord: ''Zeker een optie'' ''Steven Berghuis belangrijker in kampioensjaar dan Dirk Kuyt'' 'Ondernemers denken aan derde ring in plaats van Feyenoord City'

'Kutgevoel' voor Veerman: ''Hij is gewoon een heel goede keeper''

0
'Kutgevoel' voor Veerman: ''Hij is gewoon een heel goede keeper''

Feyenoord schakelde SC Heerenveen uit in de TOTO KNVB Beker en dat doet Joey Veerman veel pijn. De getalenteerde middenvelder was graag naar de halve finale gegaan.

"Ik denk zeker dat we minder hebben gekregen dan dat we eigenlijk verdienden", zegt Veerman in gesprek met VoetbalPrimeur. "We lopen drie á vier keer alleen op de keeper. We beslissen te laat wat we willen doen, dan is het wel zonde ja. Bijlow is gewoon een heel goede keeper, dat zag je ook bij die redding in de eerste helft van Ejuke."

De middenvelder baalt dat ze ondanks het goede spel niet wisten te scoren. "Wij gingen wat opportunistischer spelen, maar we blijven kansen missen. Dat hebben we vaker gehad. We moeten dat voor elkaar krijgen. Het heeft misschien met vertrouwen te maken dat we de ballen niet binnenschieten."

"Met alle respect voor NAC, maar die hadden we dan thuis gehad in de halve finale", zegt Veerman. "Dan hadden we inderdaad de finale kunnen bereiken. Dit is een kutgevoel, dat zeg je goed."

Reacties ›
Om een reactie te plaatsen dien je in te loggen of te registreren, dit duurt maar 1 minuut!

zondag 15 maart 2020
12:15
Bekijk agenda › Voorspel wedstrijd ›