Berghuis: ''Dit zijn momenten om een trotse Feyenoorder te zijn''

0
Berghuis: ''Dit zijn momenten om een trotse Feyenoorder te zijn''

Feyenoord staat in de halve finale van de TOTO KNVB Beker door met 0-1 te winnen van SC Heerenveen. Steven Berghuis stelt dat deze overwinning wordt opgedragen aan de overleden materiaalman Carlo de Leeuw.

"Het was een zware dag. Maar verliezen was geen optie. Dat kon je ook wel zien. Er zat een enorme wil om te winnen in. Dan is het elkaar steunen, elkaar knuffelen. We zijn een groot man veel te vroeg verloren", zegt Berghuis in gesprek met FOX Sports.

"De boodschap was wel duidelijk. Weinig woorden zijn vaak al genoeg", vervolgt Berghuis, die Leroy Fer het woord liet doen. "Leroy sprak voor de wedstrijd. Hij kent hem het langst en hij was de juiste persoon om dit te doen. Dat heb ik hem ook gevraagd. Hij moest het zijn."

De aanvoerder van de Rotterdammers was trots dat het Feyenoord-publiek hem zo eerde. "Dan ben je trots op Feyenoord. Dit is Feyenoord, de club die er in dit soort momenten voor elkaar is. Hoeveel man er ook weer zit in het uitvak, dat is uniek. Dit zijn momenten om een trotse Feyenoorder te zijn", aldus Berghuis.

0 reacties ›
Om een reactie te plaatsen dien je in te loggen of te registreren, dit duurt maar 1 minuut!

zondag 4 oktober 2020
14:30
Bekijk agenda › Voorspel wedstrijd ›