'Goed nieuws voor 'pechvogel' Sinisterra: Optie in contract gelicht' Van der Ende furieus over VAR-keuze KNVB: ''Landstitel 40 miljoen waard'' 'Kökcü ook in Engeland gewild: Premier League-top volgt Feyenoorder' ''Bij PSV is dat wel pril, maar Feyenoord staat echt als een huis'' Derksen kraakt Vrienden van Feyenoord: ''Patsers die uit zijn op macht''

'Mokerslag' voor assistent De Wolf: ''Dat merk je aan alles''

( 0 reacties)
'Mokerslag' voor assistent De Wolf: ''Dat merk je aan alles''

Het overlijden van Carlo de Leeuw is bij iedereen binnen Feyenoord hard aangekomen. Ook assistent-trainer John de Wolf schrok van het nieuws, al kwam het niet als een complete verrassing.

"Je weet dat het eraan komt, daar zijn we ook goed van op de hoogte gehouden", vertelt De Wolf aan FOX Sports. "'Op het moment dat die app bij je komt, is dat een mokerslag. Dat merk je aan alles. Ik ben vroeger naar de club gegaan, dan zie je de mensen. Het is een groot gemis, voor de club. Het was het gezicht als je aan kwam."

De Wolf merkte wel de impact bij de spelersgroep. "Het was een jong die bij de rood-witte familie hoorde. Niks was te veel voor hem. Vooral op het veld, hoe moeilijk het ook is. Hoe hard het ook klinkt, het leven gaat weer door. We moeten proberen om heel veel energie en dat eerbetoon aan hem te geven door winst", aldus de assistent.

Reacties ›
Om een reactie te plaatsen dien je in te loggen of te registreren, dit duurt maar 1 minuut!

zondag 9 februari 2020
14:30
Bekijk agenda › Voorspel wedstrijd ›