'Goed nieuws voor 'pechvogel' Sinisterra: Optie in contract gelicht' Van der Ende furieus over VAR-keuze KNVB: ''Landstitel 40 miljoen waard'' 'Kökcü ook in Engeland gewild: Premier League-top volgt Feyenoorder' ''Bij PSV is dat wel pril, maar Feyenoord staat echt als een huis'' Derksen kraakt Vrienden van Feyenoord: ''Patsers die uit zijn op macht''

Feyenoord speelt met rouwbanden voor overleden De Leeuw

( 0 reacties)
Feyenoord speelt met rouwbanden voor overleden De Leeuw

De spelers van Feyenoord dragen vanavond in de bekerwedstrijd tegen SC Heerenveen rouwbanden vanwege het overlijden van materiaalman Carlo de Leeuw. De Rotterdammer overleed aan het begin van de dag op 59-jarige leeftijd aan de gevolgen van kanker.

Feyenoord staat volgende week zaterdag in De Kuip tegen Fortuna Sittard uitgebreider stil bij het overlijden van De Leeuw. De oud-voetballer brak als jonge voetballer door bij de Rotterdammers en werd in 2000 materiaalman bij de club.

De wedstrijd tussen SC Heerenveen en Feyenoord in het Abe Lenstra Stadion begint om 20.45. De winnaar daarvan speelt tegen NAC Breda in de halve finale van de KNVB Beker.

Reacties ›
Om een reactie te plaatsen dien je in te loggen of te registreren, dit duurt maar 1 minuut!

zondag 9 februari 2020
14:30
Bekijk agenda › Voorspel wedstrijd ›