'Goed nieuws voor 'pechvogel' Sinisterra: Optie in contract gelicht' Van der Ende furieus over VAR-keuze KNVB: ''Landstitel 40 miljoen waard'' 'Kökcü ook in Engeland gewild: Premier League-top volgt Feyenoorder' ''Bij PSV is dat wel pril, maar Feyenoord staat echt als een huis'' Derksen kraakt Vrienden van Feyenoord: ''Patsers die uit zijn op macht''

Bijlow vol lof over Ajacied: ''Dat vind ik toch mooi om te zien''

( 0 reacties)
Bijlow vol lof over Ajacied: ''Dat vind ik toch mooi om te zien''

Justin Bijlow heeft het uitstekend naar zijn zin bij Feyenoord. De talentvolle doelman, die na het vertrek van Kenneth Vermeer weer de eerste keus is bij de club uit Rotterdam, erkent dat hij soms nog wel 'spanning' heeft voor een wedstrijd. 

"Thuis tegen Heerenveen maakte ik na al die maanden mijn rentree in Feyenoord 1, ja, toen had ik na afloop wel een klein beetje buikpijn", vertelt hij in een uitgebreid interview met Voetbal International. "Toch de spanning van het moment die eruit moest. Alleen: spanning is iets anders dan zenuwen. Daarvan heb ik nooit last gehad", aldus Bijlow, die geen last van 'Kuip-vrees' heeft. 

"Een vol stadion? De druk van geen fouten mogen maken? Je leert ermee leven", legt hij uit. "Wat dat betreft kijk ik graag naar Andre Onana. Die jongen keepte in de halve finale van de Champions League niet anders dan hij normaal doet. Dat bedoel ik nou met de dingen doen die je altijd doet als keeper. Zijn speelstijl is onveranderd. Dat vind ik toch mooi om te zien. Dan ben je mentaal heel sterk." 

Reacties ›
Om een reactie te plaatsen dien je in te loggen of te registreren, dit duurt maar 1 minuut!

zondag 9 februari 2020
14:30
Bekijk agenda › Voorspel wedstrijd ›