'Serie A-club gaat voor Wijnaldum; miljoenenbod in de maak' Vermeend Feyenoord-doelwit: ''Aanbiedingen van Nederlandse clubs'' El Ahmadi over terugkeer naar Feyenoord: ''Zeker een optie'' ''Steven Berghuis belangrijker in kampioensjaar dan Dirk Kuyt'' 'Ondernemers denken aan derde ring in plaats van Feyenoord City'

Bijlow: ''Zo heb ik mijn lijf wel een grote APK kunnen geven''

0
Bijlow: ''Zo heb ik mijn lijf wel een grote APK kunnen geven''

Justin Bijlow heeft het uitstekend naar zijn zin bij Feyenoord. De talentvolle doelman, die na het vertrek van Kenneth Vermeer weer de eerste keus is bij de club uit Rotterdam, baalt echter wel dat hij lange tijd uit de roulatie is geweest door diverse blessures. 

"Alles bij elkaar heb ik bijna negen maanden lopen sukkelen", blikt hij terug in gesprek met Voetbal International. "Ik kan je zeggen, dan ben je thuis niet de gezelligste. Ik ben sowieso een druk mannetje, iemand die wat om handen moet hebben, ik móét bezig zijn", legt Bijlow uit.

"Misschien is dat wel de reden dat ik me mentaal goed door die periode heen heb geslagen. Ik leef volgens een regel: er is altijd wel íéts te doen", vervolgt hij. "Dus toen ik die voetblessure had, trainde ik mijn bovenlichaam. Daarvoor had ik alle tijd en ik merkte dat ik sterker werd", aldus Bijlow. 

"Later, met die elleboogblessure, kon ik gericht aan mijn sprongkracht en explosiviteit werken. Liever ben je natuurlijk niet geblesseerd, maar, om er dan toch iets positiefs uit te halen: zo heb ik mijn lijf wel een grote APK kunnen geven", lacht hij. "Bovendien was die gym ook wel lekker. Al die frustraties die er natuurlijk wel waren, kon ik er op die manier uit slaan", besluit Bijlow. 

Reacties ›
Om een reactie te plaatsen dien je in te loggen of te registreren, dit duurt maar 1 minuut!

zondag 15 maart 2020
12:15
Bekijk agenda › Voorspel wedstrijd ›