Van der Ende furieus over VAR-keuze KNVB: ''Landstitel 40 miljoen waard'' 'Kökcü ook in Engeland gewild: Premier League-top volgt Feyenoorder' ''Bij PSV is dat wel pril, maar Feyenoord staat echt als een huis'' Derksen kraakt Vrienden van Feyenoord: ''Patsers die uit zijn op macht'' KNVB wijst scheidsrechter aan voor clash tussen Feyenoord en PSV

Advocaat: ''Ik hoorde hem coachen en tekeergaan, op zijn 22e''

( 0 reacties)
Advocaat: ''Ik hoorde hem coachen en tekeergaan, op zijn 22e''

Dick Advocaat is vol lof over de ontwikkeling van Justin Bijlow, die na het vertrek van Kenneth Doelman weer onder de lat staat bij Feyenoord. De ervaren oefenmeester verwacht dat de talentvolle doelman uiteindelijk ook international zal worden. 

"Hij keept in de toekomst bij Oranje", voorspelt hij in gesprek met Voetbal International. "Als je 22 jaar bent en je keept op de manier zoals hij dat invult, met de rust die hij nu al uitstraalt… Dan kan het alleen maar nog beter worden", beseft Advocaat, die Vermeer in januari een transfer gunde. 

"Omdat ik Justin natuurlijk tijdens de trainingen al aan het werk had gezien", vervolgt hij. "Daar deed hij het geweldig, maar niet alleen qua keepen. Ik hoorde hem coachen en tekeergaan, op zijn 22ste. Daarom heb ik niet getwijfeld. Hij is nu gewoon de eerste keeper van Feyenoord", besluit Advocaat. 

Reacties ›
Om een reactie te plaatsen dien je in te loggen of te registreren, dit duurt maar 1 minuut!

zondag 9 februari 2020
14:30
Bekijk agenda › Voorspel wedstrijd ›