'Serie A-club gaat voor Wijnaldum; miljoenenbod in de maak' Vermeend Feyenoord-doelwit: ''Aanbiedingen van Nederlandse clubs'' El Ahmadi over terugkeer naar Feyenoord: ''Zeker een optie'' ''Steven Berghuis belangrijker in kampioensjaar dan Dirk Kuyt'' 'Ondernemers denken aan derde ring in plaats van Feyenoord City'

Advocaat: ''Ik hoorde hem coachen en tekeergaan, op zijn 22e''

0
Advocaat: ''Ik hoorde hem coachen en tekeergaan, op zijn 22e''

Dick Advocaat is vol lof over de ontwikkeling van Justin Bijlow, die na het vertrek van Kenneth Doelman weer onder de lat staat bij Feyenoord. De ervaren oefenmeester verwacht dat de talentvolle doelman uiteindelijk ook international zal worden. 

"Hij keept in de toekomst bij Oranje", voorspelt hij in gesprek met Voetbal International. "Als je 22 jaar bent en je keept op de manier zoals hij dat invult, met de rust die hij nu al uitstraalt… Dan kan het alleen maar nog beter worden", beseft Advocaat, die Vermeer in januari een transfer gunde. 

"Omdat ik Justin natuurlijk tijdens de trainingen al aan het werk had gezien", vervolgt hij. "Daar deed hij het geweldig, maar niet alleen qua keepen. Ik hoorde hem coachen en tekeergaan, op zijn 22ste. Daarom heb ik niet getwijfeld. Hij is nu gewoon de eerste keeper van Feyenoord", besluit Advocaat. 

Reacties ›
Om een reactie te plaatsen dien je in te loggen of te registreren, dit duurt maar 1 minuut!

zondag 15 maart 2020
12:15
Bekijk agenda › Voorspel wedstrijd ›