Fer stiekem erg jaloers op Wijnaldum: ''Ben heel trots op hem''

0
Fer stiekem erg jaloers op Wijnaldum: ''Ben heel trots op hem''

Leroy Fer heeft lang gevoetbald met voormalig Feyenoorder Georginio Wijnaldum, maar beide wegen liepen anders. Momenteel is laatstgenoemde een belangrijke schakel bij Liverpool, terwijl Fer mislukte in Engeland en terugkeerde bij Feyenoord.

Fer is, in de goede zin van het woord, jaloers op Wijnaldum. "Hij heeft een heel mooie carrière", vertelt hij in gesprek met de NOS. "Trots, ik ben eigenlijk alleen maar trots op Georginio, hoe hij dat heeft gedaan. Naar PSV, Newcastle United en nu de top van de top met Liverpool. De Champions League gewonnen en dit jaar gaan ze zeker de Premier League winnen. Dus ik ben heel trots op hem, hij is een heel goede vriend."

Momenteel is Fer bij Feyenoord een belangrijke speler, met veel ervaring. "Om eerlijk te zeggen wel. Ik heb natuurlijk ervaring vanuit het buitenland. De trainer praat veel met me, die vindt ook dat ik die rol op me moet nemen. Tijdens de trainingen en wedstrijden geeft hij dat ook aan. Jongens als Botteghin en Toornstra moeten ook de ploeg leiden", aldus Fer.

0 reacties ›
Om een reactie te plaatsen dien je in te loggen of te registreren, dit duurt maar 1 minuut!

zondag 4 oktober 2020
14:30
Bekijk agenda › Voorspel wedstrijd ›