VIDEO | Samenvatting: Larsson schiet Jong Feyenoord langs NAC Breda

Jong Feyenoord heeft dinsdagmiddag met 1-0 gewonnen van Jong NAC Breda. In de blessuretijd werd het eerste en laatste doelpunt van de wedstrijd gemaakt; een benutte penalty van Sam Larsson.

De eerste mogelijkheid in de wedstrijd was voor Feyenoorder Ömer Gündüz, die tevergeefs op het doel schoot. De bezoekers uit Breda konden er een paar kleine kansen tegenover stellen, maar deze mogelijkheden werden niet benut.

Na rust bleef het spelbeeld veelal hetzelfde. De wedstrijd leek doelpuntloos te eindigen, toen Gylermo Siereveld in de slotfase van het duel een overtreding maakte op Naoufal Bannis waarna de bal op de stip werd gelegd. Sam Larsson benutte de penalty: 1-0.

Naast de overwinning was er nog meer goed nieuws: Ridgeciano Haps en Sven van Beek maakten weer speelminuten. Beide spelers zijn even uit de roulatie geweest.

Opstelling Jong Feyenoord: Marsman, Karsdorp (45. Van Beek), Hall, Johnston, Haps (45. Ié); Van der Heijden, Huijgen, Gündüz, Bozenik (45. Larsson), Zitman en Bannis.