''Ik vind zeven punten achterstand op Ajax nog altijd heel veel'' AD: 'Keeperscoördinator Moens per direct weg bij Feyenoord' Advocaat wijst vervanger aan voor de linksbuitenpositie bij Feyenoord 'Dilemma' voor Feyenoord: ''Zou Özyakup daar wel graag willen zien'' Nelom: ''Dat is een van de lessen die ik bij Feyenoord geleerd heb''

Berghuis vertrekt niet: ''Dan neem ik mijn telefoon niet op''

( 0 reacties)
Berghuis vertrekt niet: ''Dan neem ik mijn telefoon niet op''

PSV zal na het mogelijke vertrek van Steven Bergwijn uit Eindhoven op zoek moeten naar een opvolger. In de zomer hadden de Eindhovenaren al belangstelling in Steven Berghuis van Feyenoord en dat is een goede optie als opvolger.

Technisch directeur van Feyenoord, Frank Arnesen, weet in ieder geval wel dat hij niet in gesprek gaat met PSV. "Dan neem ik mijn telefoon niet op", zegt de directeur van de Rotterdammers in gesprek met het Algemeen Dagblad.

De buitenspeler van Feyenoord verlengde eerder dit seizoen zijn contract tot medio 2022 en lijkt daarom niet te willen vertrekken uit Rotterdam-Zuid. Dit seizoen was Berghuis goed voor elf doelpunten en vijf assists uit negentien duels.

Reacties ›
Om een reactie te plaatsen dien je in te loggen of te registreren, dit duurt maar 1 minuut!

zondag 9 februari 2020
14:30
Bekijk agenda › Voorspel wedstrijd ›