''Ik vind zeven punten achterstand op Ajax nog altijd heel veel'' AD: 'Keeperscoördinator Moens per direct weg bij Feyenoord' Advocaat wijst vervanger aan voor de linksbuitenpositie bij Feyenoord 'Dilemma' voor Feyenoord: ''Zou Özyakup daar wel graag willen zien'' Nelom: ''Dat is een van de lessen die ik bij Feyenoord geleerd heb''

'Hardwerkende' Bozeník: ''Wist direct dat dit beste optie was''

( 0 reacties)
'Hardwerkende' Bozeník: ''Wist direct dat dit beste optie was''

Feyenoord versterkte zich vandaag met Róbert Bozeník en de aanvaller gaat er alles aan doen om te slagen in Rotterdam-Zuid. De 20-jarige spits komt over voor maar liefst 4,5 jaar van MSK Zilina.

"Toen ik voor het eerst contact had gehad met meneer Arnesen wist ik dat Feyenoord de beste optie voor mij was. Ik had drie aanbiedingen liggen, maar dit is top voor mij. Aanvallend voetbal, veel betrokken zijn in het spel. En daarnaast: toen ik het stadion voor het eerst zag werd ik heel gelukkig", zijn de eerste woorden van Bozeník op de persconferentie.

De Slowaak is een concurrent voor Nicolai Jörgensen, die hoog in het vaandel staat bij de jonge spits. "Hij is een topspeler en Feyenoord is topkwaliteit. Ik moet wachten op mijn kans, maar ik zal er alles aan gaan doen om er te staan", aldus Bozeník.

Reacties ›
Om een reactie te plaatsen dien je in te loggen of te registreren, dit duurt maar 1 minuut!

zondag 9 februari 2020
14:30
Bekijk agenda › Voorspel wedstrijd ›