''Ik vind zeven punten achterstand op Ajax nog altijd heel veel'' AD: 'Keeperscoördinator Moens per direct weg bij Feyenoord' Advocaat wijst vervanger aan voor de linksbuitenpositie bij Feyenoord 'Dilemma' voor Feyenoord: ''Zou Özyakup daar wel graag willen zien'' Nelom: ''Dat is een van de lessen die ik bij Feyenoord geleerd heb''

''Of ze niet weer voor Berghuis zullen gaan? Dat kunnen ze proberen''

( 0 reacties)
''Of ze niet weer voor Berghuis zullen gaan? Dat kunnen ze proberen''

PSV hengelde in de zomer al naar de diensten van Steven Berghuis, vanwege een mogelijk vertrek van Steven Bergwijn bij PSV. Ook deze winter gaan ze mogelijk een nieuwe poging wagen, denkt Theo Janssen.

"Ik denk wel dat ze een nieuwe spits moeten halen, als het geld van Bergwijn binnen is. Een spits ja, want ik denk niet dat ze het gaan redden met alleen Sam Lammers en Kostas Mitroglou", zegt de voormalig speler van Ajax en FC Twente bij VTBL.

De analist ziet PSV wel een poging wagen voor Berghuis. "Of ze niet weer voor Steven Berghuis zullen gaan? Dat kunnen ze proberen. PSV heeft dat lijntje eerder uitgegooid, toen er sprake was van een vertrek van Bergwijn naar Ajax."

Reacties ›
Om een reactie te plaatsen dien je in te loggen of te registreren, dit duurt maar 1 minuut!

zondag 9 februari 2020
14:30
Bekijk agenda › Voorspel wedstrijd ›