''Ik vind zeven punten achterstand op Ajax nog altijd heel veel'' AD: 'Keeperscoördinator Moens per direct weg bij Feyenoord' Advocaat wijst vervanger aan voor de linksbuitenpositie bij Feyenoord 'Dilemma' voor Feyenoord: ''Zou Özyakup daar wel graag willen zien'' Nelom: ''Dat is een van de lessen die ik bij Feyenoord geleerd heb''

Toornstra: ''Ik moet zeggen: dit heb ik nog niet eerder meegemaakt''

( 0 reacties)
Toornstra: ''Ik moet zeggen: dit heb ik nog niet eerder meegemaakt''

Feyenoord moet komende dinsdag naar Sittard voor het restant van de wedstrijd tegen Fortuna Sittard voor de TOTO KNVB Beker. Jens Toornstra beweert dat hij nog nooit heeft meegemaakt dat hij een deel van de wedstrijd moet inhalen.

"Ik moet zeggen: dit heb ik nog niet eerder meegemaakt. Je moet het zien als een normale wedstrijd, die iets korter duurt. Ik ben benieuwd hoe die avond eruit gaat zien. Misschien is het wel weer mistig, kunnen we nog een keer terug", zegt Toornstra in gesprek met RTV Rijnmond over de wedstrijd van komende dinsdag om 20.00 uur.

De middenvelder van de Rotterdammers erkent dat het een lastige wedstrijd was de vorige keer. "Het veld was heel erg glad, heel erg zwaar ook. Tuurlijk, daar heeft Fortuna ook last van. Wij willen graag voetballen, maar dat word je dan wel moeilijk gemaakt. Dan moet je op een andere manier aan kansen zien te komen."

Waar Toornstra het nog niet meemaakte, heeft Rick Karsdorp het weleens meegemaakt. "In de A1 heb ik het ook een keer meegemaakt, toen moesten we terug voor 40 minuten. Je moet zorgen dat je daar binnen een halfuur scoort, dan ben je gewoon een ronde verder."

Reacties ›
Om een reactie te plaatsen dien je in te loggen of te registreren, dit duurt maar 1 minuut!

zondag 9 februari 2020
14:30
Bekijk agenda › Voorspel wedstrijd ›