''Ik vind zeven punten achterstand op Ajax nog altijd heel veel'' AD: 'Keeperscoördinator Moens per direct weg bij Feyenoord' Advocaat wijst vervanger aan voor de linksbuitenpositie bij Feyenoord 'Dilemma' voor Feyenoord: ''Zou Özyakup daar wel graag willen zien'' Nelom: ''Dat is een van de lessen die ik bij Feyenoord geleerd heb''

''Misschien worden onze Feyenoord-vrienden wat positiever nu''

( 0 reacties)
''Misschien worden onze Feyenoord-vrienden wat positiever nu''

Dick Advocaat is bij Feyenoord bezig met een geweldige opmars. Feyenoord staat op de derde plaats in de Eredivisie. Op sportief gebied gaat het positief, maar bij de directie loopt het allesbehalve vlekkeloos.

De 72-jarige oefenmeester hield in het begin van zijn aanstelling afstand van de situatie, maar heeft zich na de overwinning op Heracles Almelo (2-3, red.) toch laten horen. "Met trainingen ga ik gewoon niet naar De Kuip", zegt Advocaat in gesprek met De Telegraaf.

"Onze Feyenoord-Vrienden vinden het allemaal niet zo geweldig. Misschien worden ze wel wat positiever nu. Het sentiment moet eens veranderen. Dit is een grote club, hopelijk gaat iedereen het een beetje zien", luiden de woorden van de ervaren oefenmeester.

Reacties ›
Om een reactie te plaatsen dien je in te loggen of te registreren, dit duurt maar 1 minuut!

zondag 9 februari 2020
14:30
Bekijk agenda › Voorspel wedstrijd ›