''Ik vind zeven punten achterstand op Ajax nog altijd heel veel'' AD: 'Keeperscoördinator Moens per direct weg bij Feyenoord' Advocaat wijst vervanger aan voor de linksbuitenpositie bij Feyenoord 'Dilemma' voor Feyenoord: ''Zou Özyakup daar wel graag willen zien'' Nelom: ''Dat is een van de lessen die ik bij Feyenoord geleerd heb''

Arnesen over eerste aanwinst: ''Hij geeft ons meer mogelijkheden''

( 0 reacties)
Arnesen over eerste aanwinst: ''Hij geeft ons meer mogelijkheden''

Frank Arnesen presenteerde vandaag zijn eerste aankoop bij Feyenoord: Robert Bozenik. De technisch directeur van de Rotterdamse ploeg is logischerwijs blij met de komst van de 20-jarige aanvaller.

"De komst van Róbert geeft ons meer mogelijkheden in aanvallend opzicht", geeft de technisch directeur aan op de website van Feyenoord. "Hij is een jong maar groot talent dat we de tijd geven om hier te groeien en zich verder te ontwikkelen."

Het inlijven van de Slowaakse spits was geen makkelijke taak. "We zijn dan ook blij dat Robert heel bewust voor Feyenoord heeft gekozen en we hem nu, met medewerking en de steun van alle geledingen binnen de club, voor een lange tijd aan ons hebben weten te binden."

Reacties ›
Om een reactie te plaatsen dien je in te loggen of te registreren, dit duurt maar 1 minuut!

zondag 9 februari 2020
14:30
Bekijk agenda › Voorspel wedstrijd ›