''Ik vind zeven punten achterstand op Ajax nog altijd heel veel'' AD: 'Keeperscoördinator Moens per direct weg bij Feyenoord' Advocaat wijst vervanger aan voor de linksbuitenpositie bij Feyenoord 'Dilemma' voor Feyenoord: ''Zou Özyakup daar wel graag willen zien'' Nelom: ''Dat is een van de lessen die ik bij Feyenoord geleerd heb''

Karsdorp blij bij rentree: ''Zit voor het eerst echt lekker in m'n vel''

( 0 reacties)
Karsdorp blij bij rentree: ''Zit voor het eerst echt lekker in m'n vel''

Rick Karsdorp heeft zaterdagavond tegen Heracles Almelo zijn rentree gemaakt. De rechtsback, in Almelo ingezet als vleugelaanvaller, is logischerwijs blij met zijn rentree voor Feyenoord. 

"Volgens mij was het zeven minuten, plus zes? Het is lekker om weer mee te doen met de jongens, ik voel me eigenlijk voor het eerst echt lekker in mijn vel zitten", geeft Karsdorp aan bij RTV Rijnmond. "Het gaat de goede kant op."

Karsdorp had al langere tijd te kampen met liesproblemen en was uiteindelijk blij dat hij geopereerd kon worden. "Het ging heel snel, misschien iets te snel", aldus de verdediger. "Ik denk dat ik hier veel te lang mee heb gelopen, het was niet alleen deze periode bij Feyenoord dat ik al last had van die lies. Bij AS Roma heb ik klachten gehad en nu weer bij Feyenoord. Dan ben je blij dat je geopereerd kan worden."

Onduidelijk is nog of de problemen helemaal zijn opgelost. Duidelijk is wél dat Karsdorp in ieder geval een stuk minder last heeft van zijn lies. "Het kan altijd terugkomen, dat heb je zelf niet in de hand. Mijn lies was altijd al heel zwak, daar is een matje in geplaatst waardoor het wat sterker is geworden. Dat is nu goed en ik heb het ook niet meer gevoeld, dat is lekker."

Reacties ›
Om een reactie te plaatsen dien je in te loggen of te registreren, dit duurt maar 1 minuut!

zondag 9 februari 2020
14:30
Bekijk agenda › Voorspel wedstrijd ›