''Ik vind zeven punten achterstand op Ajax nog altijd heel veel'' AD: 'Keeperscoördinator Moens per direct weg bij Feyenoord' Advocaat wijst vervanger aan voor de linksbuitenpositie bij Feyenoord 'Dilemma' voor Feyenoord: ''Zou Özyakup daar wel graag willen zien'' Nelom: ''Dat is een van de lessen die ik bij Feyenoord geleerd heb''

Fer: ''We weten dat we beter kunnen presteren en voetballen''

( 0 reacties)
Fer: ''We weten dat we beter kunnen presteren en voetballen''

Leroy Fer ziet dat Feyenoord met een goede reeks bezig is. Ondanks dat blijft de middenvelder van de Rotterdammers kritisch. Hij denkt namelijk dat er nog veel verbetering in het voetbal zit.

"We weten dat we beter kunnen presteren en voetballen", zegt Fer in gesprek met RTV Rijnmond. Sinds de trainerswissel pakt Feyenoord veel punten. "De resultaten spreken voor zich. Dat moeten we zien vast te houden. Heracles wil vaak voetballen, ook hier in De Kuip. Het is een lastige ploeg met veel individuele kwaliteiten."

Fer kijkt ook nog even terug op het bekerduel tegen Fortuna, die gestaakt werd door de mist. "Het was een goede beslissing om het stil te leggen. Tegen Fortuna speelden we inderdaad niet goed. Het is misschien maar goed dat die wedstrijd gestaakt is", knipoogt Fer.

Reacties ›
Om een reactie te plaatsen dien je in te loggen of te registreren, dit duurt maar 1 minuut!

zondag 9 februari 2020
14:30
Bekijk agenda › Voorspel wedstrijd ›