''Ik vind zeven punten achterstand op Ajax nog altijd heel veel'' AD: 'Keeperscoördinator Moens per direct weg bij Feyenoord' Advocaat wijst vervanger aan voor de linksbuitenpositie bij Feyenoord 'Dilemma' voor Feyenoord: ''Zou Özyakup daar wel graag willen zien'' Nelom: ''Dat is een van de lessen die ik bij Feyenoord geleerd heb''

'Advocaat zet zinnen op dure spits': ''Ik houd niet van twijfelaars''

( 0 reacties)
'Advocaat zet zinnen op dure spits': ''Ik houd niet van twijfelaars''

Het is een publiek geheim dat Feyenoord zich deze winterse transferperiode nog wil versterken. Onder meer voor positie in de punt van de aanval. Volgens het Algemeen Dagblad is Róbert Boženík de belangrijkste kandidaat.

De spits van MSK Zilina kost de Rotterdammers echter een aantal miljoenen en over dat geld lijkt men in De Kuip niet te beschikken. Volgens Advocaat past de 20-jarige Slowaak echter wel perfect in de filosofie van Feyenoord, maar moet het niet te lang duren. "Ik houd niet van twijfelaars."

In de huidig selectie waarover Advocaat kan beschikken loopt slechts één volwaardig centrumspits rond: Nicolai Jørgensen. De Deen maakte afgelopen weekend twee treffers tegen SC Heerenveen, maar is altijd een vraagteken wat betreft zijn fitheid.

Reacties ›
Om een reactie te plaatsen dien je in te loggen of te registreren, dit duurt maar 1 minuut!

zondag 9 februari 2020
14:30
Bekijk agenda › Voorspel wedstrijd ›