''Ik vind zeven punten achterstand op Ajax nog altijd heel veel'' AD: 'Keeperscoördinator Moens per direct weg bij Feyenoord' Advocaat wijst vervanger aan voor de linksbuitenpositie bij Feyenoord 'Dilemma' voor Feyenoord: ''Zou Özyakup daar wel graag willen zien'' Nelom: ''Dat is een van de lessen die ik bij Feyenoord geleerd heb''

Botteghin wil revanche: ''Komt een ander Feyenoord nu''

( 0 reacties)
Botteghin wil revanche: ''Komt een ander Feyenoord nu''

Feyenoord wil zich komende dinsdag tegen Fortuna Sittard maar al te graag revancheren voor de pijnlijke nederlaag eerder dit seizoen. In de competitie eindigde het in 4-2 voor de Limburgers. Eric Botteghin is uit op revanche.

"We hebben het de laatste keer heel slecht gedaan. Het lag toen vooral aan onszelf. Het is tijd om revanche te nemen. We speelden zonder scherpte en dan krijg je dat soort wedstrijden. Er komt een ander Feyenoord nu. We hebben onder de nieuwe trainer veel gewonnen en hebben een andere manier van spelen. Wij moeten deze lijn doortrekken", zegt de verdediger in gesprek met RTV Rijnmond.

De Braziliaanse verdediger weet dat het niet gemakkelijk wordt. "Het gevaar? Je weet dat bij bekerwedstrijden altijd gekke dingen kunnen gebeuren. Bij een gelijkspel ga je ook nog verlengen, dus je moet gewoon zorgen dat je wint. Het is een soort finale en dat weet iedereen bij ons ook." Feyenoord krijgt in Limburg te maken met een slechte grasmat, zo weet ook Botteghin nog vanuit de eerdere ontmoeting van dit seizoen. "De vorige keer was het ook heel slecht. Je kan er niet zoveel aandoen en je er een beetje op aan passen. In sommige momenten moet je dan misschien even niet opbouwen", besluit hij.

Reacties ›
Om een reactie te plaatsen dien je in te loggen of te registreren, dit duurt maar 1 minuut!

zondag 9 februari 2020
14:30
Bekijk agenda › Voorspel wedstrijd ›