''Ik vind zeven punten achterstand op Ajax nog altijd heel veel'' AD: 'Keeperscoördinator Moens per direct weg bij Feyenoord' Advocaat wijst vervanger aan voor de linksbuitenpositie bij Feyenoord 'Dilemma' voor Feyenoord: ''Zou Özyakup daar wel graag willen zien'' Nelom: ''Dat is een van de lessen die ik bij Feyenoord geleerd heb''

''Er is nog steeds één speler, die heel veel domme dingen doet''

( 0 reacties)
''Er is nog steeds één speler, die heel veel domme dingen doet''

Rob Baan ziet een steeds beter Feyenoord onder Dick Advocaat. De voormalig technisch directeur van de Rotterdammers vindt dat de verdediger eindelijk goed communiceren.

"Een aantal verdedigers begint zich beter op elkaar af te stemmen, met name Botteghin en Senesi", stelt Baan in gesprek met RTV Rijnmond. "Daar waren heel veel misverstanden, heel veel blunders. Dat maakt het op dit moment voor deze keeper (Justin Bijlow, red.) weer heel belangrijk, dat de mensen voor hem niet van die domme dingen doen."

Volgens de voormalig directeur springt er één speler echter negatief uit bij Feyenoord. "Ik zie nog steeds één man heel veel domme dingen doen: dat is Leroy Fer. Die elke keer, ook nu, in het begin van de wedstrijd gaat draaien. Als hij die bal verspeelt kan het zomaar 1-0 staan. Hij wil teveel doen, moet gewoon de stofzuiger op het middenveld zijn", aldus Baan.

Reacties ›
Om een reactie te plaatsen dien je in te loggen of te registreren, dit duurt maar 1 minuut!

zondag 9 februari 2020
14:30
Bekijk agenda › Voorspel wedstrijd ›