''Ik vind zeven punten achterstand op Ajax nog altijd heel veel'' AD: 'Keeperscoördinator Moens per direct weg bij Feyenoord' Advocaat wijst vervanger aan voor de linksbuitenpositie bij Feyenoord 'Dilemma' voor Feyenoord: ''Zou Özyakup daar wel graag willen zien'' Nelom: ''Dat is een van de lessen die ik bij Feyenoord geleerd heb''

Vermeer officieel nog Feyenoorder: ''Ik moet daar nog naartoe''

( 0 reacties)
Vermeer officieel nog Feyenoorder: ''Ik moet daar nog naartoe''

Kenneth Vermeer is nog altijd niet officieel speler van Los Angeles FC. Feyenoord liet vorige week weten dat hij definitief vertrekt bij Feyenoord, maar de Amerikanen hebben tot dusver niks bevestigd. Vermeer legt de situatie uit.

"Ik moet daar nog naartoe. Ik heb hier natuurlijk al wel wat dingen gedaan, maar maandag trekken we die kant op en wordt alles afgerond. Ik heb alles aan m'n zaakwaarnemer overgelaten en focuste me meer op het trainingskamp. Uiteindelijk is het rondgekomen", zegt de 34-jarige doelman in gesprek met FOX Sports.

De doelman sprak niet met bondscoach Ronald Koeman over de gevolgen voor zijn interlandcarrière. "Of ik met Koeman heb gesproken? Nee, eigenlijk niet. Ik ben puur op m'n gevoel afgegaan en wilde nog een avontuurtje aangaan in m'n laatste jaren. Als dit dan op je pad komt...Het was voor mij makkelijk", aldus Vermeer.

Reacties ›
Om een reactie te plaatsen dien je in te loggen of te registreren, dit duurt maar 1 minuut!

zondag 9 februari 2020
14:30
Bekijk agenda › Voorspel wedstrijd ›