''Ik vind zeven punten achterstand op Ajax nog altijd heel veel'' AD: 'Keeperscoördinator Moens per direct weg bij Feyenoord' Advocaat wijst vervanger aan voor de linksbuitenpositie bij Feyenoord 'Dilemma' voor Feyenoord: ''Zou Özyakup daar wel graag willen zien'' Nelom: ''Dat is een van de lessen die ik bij Feyenoord geleerd heb''

''Wie niet mee kan op het gewenste niveau, haakt af''

( 0 reacties)
''Wie niet mee kan op het gewenste niveau, haakt af''

Rick Cost heeft in zijn korte periode bij Feyenoord een goede indruk gemaakt. De fysieke trainer is sinds begin januari de opvolger van Arno Phillips. Ook zou de technische staf weglopen met Cost.

"Sinds de jaarwisseling waait er een heel andere wind in Rotterdam Zuid", valt te lezen in het Algemeen Dagblad. "Cost en Advocaat kijken niet langer naar fysieke gesteldheid van de zwakste schakels, maar juist naar de fitste spelers in de selectie. Zij moeten voortaan de norm zijn waaraan de rest zich optrekt. Wie niet mee kan op het gewenste niveau, haakt af."

Tijdens het trainingskamp in Marbella zou Cost gelijk zijn stempel hebben gedrukt. "Ik geloof dat de jongens het zwaar vinden", zegt Dick Advocaat, die zag dat sommige spelers het zwaar hadden tegen sc Heerenveen. "Misschien hebben we wel te zwaar getraind, ik zal het ze eens vragen komende week."

Reacties ›
Om een reactie te plaatsen dien je in te loggen of te registreren, dit duurt maar 1 minuut!

zondag 9 februari 2020
14:30
Bekijk agenda › Voorspel wedstrijd ›